Over Ons

Bedrijfsprofiel:

V.D.M. Brieltjenspolder Beheer B.V.,  houdt zich bezig met het vervaardigen van staalconstructies, dat op verschillende specialismen wordt uitgevoerd. Ons bedrijf is al jarenlang actief als bouwer van complete constructies voor de land en tuinbouwsector.

We beschikken over een ruime werkplaats waar ons personeel zich bezig houdt met het verwerken van staal, RVS en aluminium, totdat ditzelfde materiaal naar de bouwlocatie gebracht wordt en het daar door onze eigen vakmensen gemonteerd wordt.

De staalconstructies worden in alle soorten en maten gemaakt, van trappen en bordessen tot complete loodsen, stallen en hallen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u dan ook met alle voorkomende bouwtechnische vraagstukken helpen.

Enige tijd geleden hebben wij onze activiteiten nog meer uitgebreid en zijn nu nog beter in staat om de bouw van uw bedrijfsgebouw, opslagloods, manege of agrarische gebouwen uit uw handen te nemen en de werkzaamheden naar uw wensen te vervullen.

Door de juiste ingangen naar de inkoop van de benodigde materialen en met ons eigen personeel zijn wij in staat om deze materialen vakkundig te verwerken.

Omdat wij beschikken over een goede relatie met onze onderaannemers kunnen wij ook voor de  totale afwerking van uw gebouw zorgen.

Ook kunt u bij ons terecht voor het kleine materiaal, bijvoorbeeld plaatstaal, kokers, strippen en pijpen. Wanneer u bij ons binnenloopt zult u zien dat ons personeel hard werkt, u kunt dus het beste eerst even op kantoor melden. Zij zullen kijken wie u op dat moment het beste kan helpen.

Bedrijfshistorie:

In 1994 is V.D.M. Brieltjenspolder Beheer B.V. opgericht door de heer (P.C.H.) Coen van Dongen. Het is begonnen in een schuur op het erf van zijn ouders en is in 2000 uitgebreid tot een royale loods op industrieterrein de Brieltjenspolder te Made. Momenteel zijn er circa 10 personeelsleden in dienst en daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een uitgebreid netwerk van externe.